Mi a különbség a paradicsomital, a passzírozott paradicsom és a sűrített paradicsom között?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 22:21
2/5 anonim válasza:
A paradicsomital híg csak inni jó.A sűrűlé leveshez mártáshoz jó. A püréből meg azt csinálsz amit akarsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a 300 ft-os sűrített pariból is tudok paradicsomlét csinálni ízesítéssel és vízzel? Kicsit olcsóbb lenne, mint 400 ft/l...
2011. ápr. 18. 22:45
4/5 anonim válasza:
nem tudom te hol veszed,de én penny-ben a paradicsomlé nem akciósan 200/liter
a paradicsompüré a 400grammos 150-200 és kb 3 liter paradicsomleves jön ki belőle (és nem hig)
és ugyaolyan ize van a pennys márkásnak mintha a 400/literest veszed
5/5 A kérdező kommentje:
Messze van a Penny tőlünk, az Interspar viszont itt van a házunk mellett. De ha arra battyogok, benézek majd, köszi!
2011. ápr. 19. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!