Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Római tálat mennyi ideig kell...

Római tálat mennyi ideig kell beáztatni sütés előtt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyébként igenis elrepedhet a római tál,az enyém is el van.


Én ecetes vízben szoktam elmosni, áztatás után, mert az nem vegyszer mégis fertőtlenítő hatású.


Áztatni pedig úgy szoktam,hogy kívülről belülről is lepje a víz. Vagy ez teljesen fölösleges,elég lenne ha csak benne van?:) Mert én ennek az áztatásnak csak azt az egy hátrányát érzem,hogy addig le van foglalva a mosogatóm.


Ja, és ha sok vizet enged azt a végén simán el lehet azt párologtatni. Jó főzőcskézést csajok!:)

2010. ápr. 12. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:

Már értem, hogy miért is van lepontozva az én egy óra, hideg vizes válaszom...

Erről ennyit.

Jó, hogy úgy pontoznak, hogy f.ngjuk sincs róla...

2010. ápr. 12. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy gyártótól is függ (alapanyag: agyag minőségétől?), hogy meddig kell beáztatni?

Aki azt írta, hogy eltörött az övé, nem lehet, hogy mosogatáskor, elpakoláskor elrepedt, pl. eldőlt a mosogatóban, és csak főzéskor vetted észre?

Az ecetes vízben mosogatás milyen jó ötlet, bár a zsíroldó hatás így elmarad.

2010. ápr. 12. 20:28
 14/15 anonim válasza:
Én ezt találtam: [link]
2015. dec. 5. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. dec. 5. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!