Római tálat mennyi ideig kell beáztatni sütés előtt?
Egyébként igenis elrepedhet a római tál,az enyém is el van.
Én ecetes vízben szoktam elmosni, áztatás után, mert az nem vegyszer mégis fertőtlenítő hatású.
Áztatni pedig úgy szoktam,hogy kívülről belülről is lepje a víz. Vagy ez teljesen fölösleges,elég lenne ha csak benne van?:) Mert én ennek az áztatásnak csak azt az egy hátrányát érzem,hogy addig le van foglalva a mosogatóm.
Ja, és ha sok vizet enged azt a végén simán el lehet azt párologtatni. Jó főzőcskézést csajok!:)
Már értem, hogy miért is van lepontozva az én egy óra, hideg vizes válaszom...
Erről ennyit.
Jó, hogy úgy pontoznak, hogy f.ngjuk sincs róla...
Lehet, hogy gyártótól is függ (alapanyag: agyag minőségétől?), hogy meddig kell beáztatni?
Aki azt írta, hogy eltörött az övé, nem lehet, hogy mosogatáskor, elpakoláskor elrepedt, pl. eldőlt a mosogatóban, és csak főzéskor vetted észre?
Az ecetes vízben mosogatás milyen jó ötlet, bár a zsíroldó hatás így elmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!