A füstölt körmöt miért kell beáztatni főzés előtt? Milyen vízben és mennyi ideig áztatjátok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 16:08
1/5 anonim válasza:
Hideg vízben kell áztatni, én egy éjszakára szoktam. A füstölt dolgokat tudtommal azért kell beáztatni, mert úgy nem lesz olyan sós, és hamarabb megpuhul főzés során.
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a választ
2010. dec. 30. 16:20
4/5 doboszoli válasza:
Jól tudod, és a többi is stimmel.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
2010. dec. 30. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!