Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Aki ért a csokoládé temperálás...

Aki ért a csokoládé temperálásához, tudna segíteni?

Figyelt kérdés

[link]


Mik lehetnek ezek a fehér kicsapódások? Az előző adagon is voltak, azt hittem, a hideg miatt keletkeznek, úgyhogy ezt már be sem tettem a hűtőbe. Ezen kétszer annyi lett.


Előre is köszönöm a válaszokat!



2014. nov. 15. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki, túlmelegítetted a csokoládét. A túl meleg helyen való tárolás is okozhat kicsapódást (a hűtőben legfeljebb fényét veszti, de foltos nem lesz), de a te esetedben szerintem a túlmelegítés lesz a baj. Olvastad már ezt? [link]
2014. nov. 15. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
egyértelműen ez a magas hő miatt kakaóvaj kiválás.
2014. nov. 15. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2014. nov. 16. 14:48

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!