A ganache krémben nem olvadt el rendesen a csokoládé. Mikor visszahűlt, csokidarabok maradtak benne. Hagyjam így, vagy mit tehetnék vele? Holnap használnám fel.
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 19:45
1/3 anonim válasza:
Ha nem túl nagy darabok, akkor szerintem maradhat, mert még izgalmassá is teszi a krém textúráját.
Legközelebb azért aprítsd fel a csokit, mielőtt a krémbe tennéd. A kisebb darabok gyorsabban olvadnak...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor marad. :) Igazából felolvasztottam, de nagy adagot készítettem, így nem vettem észre, hogy maradtak benne darabok egészben. A múltkor tökéletes lett, de most kétszer annyit készítettem. Még egyszer köszönöm a választ!
2014. máj. 16. 20:34
3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként kb. akkora darabok, mint egy fél franciadrazsé. Amúgy finom. :)
2014. máj. 16. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!