Hogyan lehet a vajat felhabosítani?
Figyelt kérdés
Fel kell olvasztani előtte?2014. nov. 7. 20:36
1/4 anonim válasza:
Csak keverni kell, legtöbbször cukor hozzáadása mellett.
2/4 anonim válasza:
Nem kell felolvasztani, de legyen szobahőmérsékletű.
3/4 anonim válasza:
Ne olvaszd mikroba, mert kicsapodika víz és sose lesz habos. Ha nagyon kemény, akkor kint hagyom vagy radiátorra teszem egy ideig, amíg puhább nem lesz. Után a mixerem habosra keveri.
4/4 anonim válasza:
Szia! A magam részéről úgy csinálom, hogy a vajat és a cukrot beleteszem egy fém tálba és fakanállal viszonylag simára kikeverem. Utána fogok egy másik tálat, amibe elég meleg vizet engedek, úgy kb. 45-50 C fokosat, és ennek olyan soknak kell lenni, hogy a vajas tálat ha ráteszem, a vajas tál alja beleér a meleg vízbe. Utána még kb 8/10 percig turmixszal a legkisebb fokozaton tovább keverem. Nagyon szép habos lesz.
Próbáld ki, megéri. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!