Hol lehet tárolni a vajat?
Figyelt kérdés
Hűtőben túl hideg reggeli előtt nem kelek másfél órával, hogy felolvasszam, a spejzszekrény tavasztól őszig nem sokat ér, kemény teleken teleken meg ugyanolyan, mint a hűtő.2011. szept. 3. 23:11
1/15 Yarra válasza:
Azt a vajat amit a kenyérre kenek én pici csomagolásban veszem, a hűtőben tárolom, mielőtt reggelizek kiveszem a kezembe fogom fél-egy percig és már kenhető is.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A kézben fogáson kívül nekem sincs jobb ötletem,
2011. szept. 3. 23:25
3/15 anonim válasza:
hagyd kint 1,5 órát szobahőmérsékleten, verd fel habverővel habosra, keverj bele fokhagymát/borsot/zöld fűszereket/chillit (mármint ne egyszerre mindet) - formázz sütőpapírral kis hengereket belőle - tedd vissza a hűtőbe - simán kenhető, már akkor is, ha a hidegről kiveszed....ja és ha a legfelső polcon tárolod, ott egy kicsit melegebb van
egyébként a márkázott vaj pl kenhető
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár nem vagyok konyhatündér, és így inkább az első ötletet fogom megfogadni, vagy megpróbálkozom a márkázott vajjal.
2011. szept. 3. 23:37
6/15 anonim válasza:
vagy beteszed a mikróba ,ha annyira meg van fagyva 10-20 mp vagy 30 nem tom milyen mikród van nekem bevált :)
7/15 anonim válasza:
A márkázott vaj megkeményedik ugyanúgy... nálam legalábbis
Mellesleg a márkázott vaj és a teavaj közötti különbség a gyártó ország.
8/15 anonim válasza:
Hát igen, ez is eszembe jutott nekem is, csak nem hinném, hogy annyira jó ötlet mindig megmelegíteni az egészet. Akkor már inkább levágni belőle egy darabot és csak azt. De ha már levágjuk (ami egyébként nem annyira könnyű ha tényleg nagyon hideg), akkor meg már a kis darab sokkal könnyebben átmelegszik mikró nélkül is.
9/15 A kérdező kommentje:
Mikróban könnyen folyós lehet.
2011. szept. 4. 01:00
10/15 A kérdező kommentje:
"vagy lejjeb veszed a hűtőt"
Hogy a húsleves megromoljon...
2011. szept. 4. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!