Hogyan lehet máshogy csinálni a makarónit?
Figyelt kérdés
Holnap szeretnék csinálni, alap, hus és sajt-ezeket ma megvettem, holnap meg megveszem a tésztát hozzá. Kicsit unalmas már a megszokott elkészités ( a gyerekek imádják) a kérdést azért tettem fel, hogy esetleg nem-e tud valaki más elkészitési módot :)2014. nov. 7. 10:36
2/5 anonim válasza:
Nyers tojást és tejfölt lehet belekeverni, és sütőben megsütni. Hús nélkül is finom, akkor több sajtot teszek bele.
3/5 anonim válasza:
alap helyett használj paradicsomot, oregánőt, kakukkfüvet, bazsalikomot, sokkal finomabb lesz és nem műanyag. Összefőzöd, esetleg vizet teszel alá, ha nincs a paradicsomnak elég leve, meg sót, a többi a szokásos: hús, sajt, tészta, gomba, néha teszek bele répát, azzal is finom
4/5 anonim válasza:
Csináld úgy, mint a carbonara spagettit, csak makarónival, ha az van otthon.
Kis füstölt húsos szalonnával, vagy sovány füstölt tarjával.
A tojásos, jól eltalált massza nagyon feldobja.
Persze variálni is lehet, semmi sem szentírás, csak finom legyen a végeredmény :=)
5/5 anonim válasza:
Én így csinálom a makarónit, igaz én poros alappal csinálom: két hagymát apróra vágok, megpirítom olajban, azon megpirítom benne a kb fél kg húst, majd víz helyet házi 3-4dl(attól függ mennyi lét szeretnék rajta lehet többel is) sűrű és édes paradicsomlével öntöm fel az egészet amikor a poralapot beleteszem. Kicsit másabb az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!