Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lehet céklalét csinálni?...

Dóri_99 kérdése:

Hogy lehet céklalét csinálni? Vagy répalét meg ilyeneket?

Figyelt kérdés
olyan hogy gyümölcscentrifugám nincs sajnos.
2014. okt. 26. 21:07
 1/5 anonim válasza:
36%
sehogy. edd meg az egész zöldséget. legalább rostokat is viszel be, ami nagyon hasznos.
2014. okt. 26. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pl.a céklát lereszeled a legapróbb lyukú reszelőn,aztán kifacsarod kézzel.
2014. okt. 26. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Kár lenne kidobni az értékes céklarostot.

még akinek van gyümölcscentrifugája, az is hasznosítja a szárazanyagot.Zöldségfasírt, rizses zöldséges gombóc készülhet belőle.

Ugyanígy a sárgarépát is. Zöldséges muffunokat is lehet pl sütni, nagyon finomak. sósak és édesek is léteznek.

2014. okt. 27. 12:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat.:)Nem is akkartam kidobni kitaláltam volna valamit hogy mit kezdjek vele:) csak kiakkarom probálni csak ugy a levét inni :)
2014. okt. 27. 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg jó a kislyukon való lereszelés, mert srépás muffint szoktam csinálni, lereszelem a 40 deka répát, és hagyom levet engedni. elég sok leve lesz kinyomkodva, szóval megkóstolni mindenképpen érdemes, én is meg szoktam inni egy kis citromlével és nagyon finom. No meg tiszta, nyers valódi vitamin.
2014. okt. 27. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!