Milyen lábas vált be tejes krémek, pudingok főzésére amiben garantáltan nem lesz "mazsolás" a krém?
Ezeket az ételeket csak kevergetéssel készítheted el. Olyan nincs, hogy ott hagyod, mint a tésztafőzést... Tehát mi a kérdés?
Nekem bevált: gáztűzhelyem van, a lángot teljesen vagy legalábbis eléggé leveszem és úgy keverem hozzá pl a pudingot, vagy a grízt. A tejes krémeket viszonyt célszerű göz fölött elkészíteni.
egyik javaslat: van kifejezettem duplafalú pudingfőző edény, a két fal közé vizet lehet ereszteni, tehát így így gőz felett fő
de én is nagyon gyakran csinálok sütit, krémeket, és van hogy nem sikerül
amikor fontos hogy nemcsak ízletes, hanem tényleg szép egyenletes legyen, akkor főzés előtt a komponenseket össze szoktam rázni egy mixerben
az olyan pudingoknál is, ami azt írja, hogy először csak kicsivel keverd el a port, a többit pedig forrald, én azt csinálom, hogy először kiöntöm a fél liter tejet a mixerbe, arra öntöm a port, tetejére kanalazom a cukrot, vagy ha még akarok valami száraz hozzávalót (folyadékok alulra) majd jól lezárom és összerázom, ezután öntöm a lábosba és kezdem süríteni kavargatva
Szia! nekem a rozsdamentes duplafenekű nyeles lábas a pudingfőzőm, a madártejet is ugyanilyenben csinálom.
otthagyni gondolom te sem szoktad,mert ezekben sem lehet,de ahogy besűrűsödött a cucc,kiviszem a hideg kőre,
és ott hagyom hűlni.a lényeg, hogy nem sül az aljára és
elmosogatni is simán , áztatás, vakarászás nélkül lehet.
üdv.-e-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!