Az a főzött krém, amit tejjel, rétesliszttel, vaniliáscukorral kell készíteni nekem miért csomósodik össze mindig?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 12:57
1/4 anonim válasza:
Gondlom úgy csinálod, hogy a felforralt tejbe rakod a lisztet és közbe kavarod.
Próbáld meg a lisztet kikavarni 1 kis tejjel, folyékony pép állagúra, mintha pudingot csinálnál, és úgy sűrítsd be.
2/4 anonim válasza:
elottem szolo-igen,pontosan ahogy irtad..a lisztet ki kell keverni csomomentesre hideg tejben es ugy beleonteni a meleg tejbe es utana egyutt fozni...ha forro tejbe teszed a lisztet akkor becsomosodik..ugyanazon az elven mukodik mint a rantas:)))
3/4 anonim válasza:
én úgy szoktam,hogy amikor kész a felfőzés,akkor a lábast hidegvízbe éllítom és kevergetem a masszát amíg kihül!!csomómentes lessz!!sok sikert!!
4/4 anonim válasza:
Ne réteslisztet használj, hanem sima finomlisztet. a rétesliszt eléggé hajlamos a becsomósodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!