Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mandula helyett mogyoró, dió...

Mandula helyett mogyoró, dió a marcipánba?

Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem működik, és úgy tudom van is ilyen...

A mogyoró még egyszerűbb eset, de a dió bonyolultabb, hisze nehezebb leszedni a héját...

2014. okt. 13. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, de az íze más lesz, mint marcipánként a megszokott.
2014. okt. 13. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
[link] itt is azt írják hogy ezek létező dolgok. Sőt ezek szerint létezik kókuszból készült is.
2014. okt. 13. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

A cikket nem olvastam, lehet ott is benne van.


Kesudió marcipánt ettem már, szerintem nagyon finom.

2014. okt. 13. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Mogyorós változatot elkészítem,állagra remelem ugyanolyan lesz,ha ízre nem is.😊 Köszönöm a segitseget!
2014. okt. 13. 12:00

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!