Mandula helyett mogyoró, dió a marcipánba?
Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 11:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem működik, és úgy tudom van is ilyen...
A mogyoró még egyszerűbb eset, de a dió bonyolultabb, hisze nehezebb leszedni a héját...
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan, de az íze más lesz, mint marcipánként a megszokott.
3/5 anonim válasza:
[link] itt is azt írják hogy ezek létező dolgok. Sőt ezek szerint létezik kókuszból készült is.
4/5 anonim válasza:
A cikket nem olvastam, lehet ott is benne van.
Kesudió marcipánt ettem már, szerintem nagyon finom.
5/5 A kérdező kommentje:
Mogyorós változatot elkészítem,állagra remelem ugyanolyan lesz,ha ízre nem is.😊 Köszönöm a segitseget!
2014. okt. 13. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!