Házilag fagyasztott tök elkészítése?
Figyelt kérdés
Főzeléknek elkészítve fel kell engedni, vagy úgy kell, mint a boltit, fagyottan főzni?2014. okt. 6. 19:39
1/5 anonim válasza:
Én fagyottan tenném bele, mert rengeteg vizet fog ereszteni és szerintem eléggé rossz állaga lesz.
2/5 anonim válasza:
Én melóztam konyhán, az official európai higéniai szabvány szerint mindent úgy kell kiolvasztani, hogy előző este átrakod zárt/lefedett csomagolásban, ha lehet hideg vízbe áztatva a hűtő részbe.
Főzni csak kiolvadt cuccot szabad, és különösen igaz ez bármi olyan alapanyagra aminek nagyon sok kis darabja van (pl reszelt cuccok ez a kategória, a legveszélyesebb a darálthús). Ugye minél több felület, annál több részen megy bele a mindenféle.
Ha egyszerre van az egész kiolvasztva, akkor nincs az, hogy a tömb külső oldala már szétfőtt, de a belső még nyersen marad és partiznak rajta a mindenféle rossznyavaják.
Persze aztán otthon a te felelősséged, nincs abból papírmunka meg vizsgálat ha a családnak hasmenése van.
3/5 anonim válasza:
A zöldségeket mindig fagyosan kell elkezdeni főzni, párolni.A házilag fagyasztott tököt is.
4/5 A kérdező kommentje:
Miért lenne a családnak hasmenése? :D Amúgy meg az összes fagyasztott dolgot fagyosan kell főzni...
2014. okt. 7. 19:51
5/5 anonim válasza:
Ugyanúgy kell, mint a boltit. Én tejben szoktam elkezdeni a főzést, annyi vizet fog engedni, amennyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!