Ebben az esetben mégiscsak jobb a visszafagyasztás, nem?
Figyelt kérdés
Kivettem a fagyasztóból egy nagy csomag csirkemellfilét. Ki kellett olvasztani, mert össze volt fagyva az egész egy darabba. Utána kirántottam a felét. A másik felét csak 2 nap múlva csinálnám meg currys csirkének, mert holnap vendégségbe megyünk, de félek ha a hűtőben hagyom, akkor megbüdösödik. Ezért hétfőig visszatenném a fagyasztóba.2014. ápr. 26. 13:00
1/4 anonim válasza:
NEM, ha visszafagyaztod, ugyanannyira megromlik, mintha a hütöben hagynád.
Amit megtehetsz, az az, hogy most összedarabolod és elösütöd (meg teljesen), és utána fagyasztod le. Akkor már a hökezelés miatt megint steril lesz.
2/4 anonim válasza:
Van, amikor a recept szerint 1 napig kell páclében érlelni a husit. Mi lenne, ha curry-s, olajos pácban megforgatnád, talán pici só - régen ebben is tartósítottak - s vár a sorára.
De az elősütés valóban jó ötlet.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindkét választ!
2014. ápr. 26. 17:55
4/4 anonim válasza:
Darabold össze és a fűszerkeveréket, amivel később akarod csinálni (pl: curry) az ételt keverd ki olajjal. Öntsd le vele a húst, a legjobb, ha el is lepi az olaj. Így lezárja a levegőt és megcsinálhatod akár szerdán is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!