Melyik a jobb kávéfőző? Nespresso vagy Dolce Gusto?
Igzuk van azoknak akik elöttem írtak : Eddig nem tudtam ,hogy mennyibe kerülnek ezek a gépek most megnéztem : 30000 ft -tól a csillagos ég :
Ezért már tényleg kapsz rendes gépet : Nem boltban kell venni az ilyen darálos gépeket : Hasonló árfekvésben újat is kifogatsz vagy alig használtat Vatera , csomag sérült oldalakon : A vaterán nyugodtan vásárolj ,de csak akkor ha az eladó ad rá garanciát : A csomag sérült termékere is jár garancia .Kicsit bogarászni kell ..
Gagyi mindkettő. Mikor elromlott az őrlős gépünk kényszerből használtunk ilyesmit, de kávénak nem nevezném, ami abból kijön. Aki szereti a kávét, annak mindenképpen csak az őrlős gépeket tudnám ajánlani.
A Saeco-nak már 80.000 körül vannak jó minigépei, amik 1-2 főnek tökéletesen megfelelnek otthonra. Egyébként Philips márka alága, remek minőségű. Vagy esetleg még a delonghit tudnám ajánlani alacsony árkategóriában.
Nespresso finom kávét csinál, nagy választékban van hozzá kapszula. A cégünknél ki van használva rendesen, nincs semmi baja. Ha sok kávét iszol, akkor drága, ha keveset, akkor megérheti a változatosság miatt, nem egy fajta kávéból van egy kiló, hanem mondjuk 15 fajta kapszula.
A Gyöngyösi utcában van egy klafa kávégépszerviz, ott árulnak felújított darálóst is kb. fél áron, vagy 4 éve vettem ott egy Saecot, azóta is megy gond nélkül. Úgyhogy inkább az alapján dönts, mennyi kávé fogy, egyébként mindkét fajtának van előnye és hátránya. Mármint a darálós és a kapszulás, nem a Nespresso és Dolce Gusto közül. Az utóbbiról nem tudok nyilatkozni.
Én a Dolce Gustot szintén ajánlani tudom. Az előttem szólók nagy részének valószínűleg a trenddel van baja és már ezért sem szeretik.
Napi szinten iszok darálós Saecoval készült kávét és kapszulás Dolce G.-t is felváltva. Alig van különbség, sőt valamelyik kapszulás finomabb is. Nyilván ha nem akar az ember 70 ezerért venni gépet csak 20 ezerért és nem issza orrba -szájba a kávét akkor a Dolce Gusto szerintem tökéletes válsztás. Jó kávét csinál és bizonyos fajtái olyanok h. kiugrik a szemem tőle de van sokkal gyengébb is persze. A másik hogy kínai boltokban, ebay-ről (ingyen házhozszállítással...stb alaposan körültekintve vásárolva, 1600 ft helyett 800-1200 ft körül lehet venni egy doboz kapszulát. Kínaiba vettem, semmi különbség nincs az és a bolti között. És így árban már azért nem olyan rossz.
A kérdés még mindig ez:
Melyik a jobb kávéfőző? Nespresso vagy Dolce Gusto?
Én is kíváncsi lennék a válaszra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!