Tocsman kérdése:
Dolce Gusto kávéfőzőhöz lehet vegyes kapszulát kapni (1-1 kapszula/íz)?
Figyelt kérdés
Karácsonyi ajándéknak szánom a gépet feleségemnek és szeretném, ha kiprobálhatná a lehetséges ízeket, hogy megtalálja a kedvencét, de mindegyikből egy kartonnal venni nem lenne túl gazdaságos.2012. nov. 24. 08:20
1/5 anonim válasza:
Vegyes kapszulát még nem láttam, de vannak (kínai) üzletek, ahol lehet darabra venni egy-egy ízből.
2/5 manien válasza:
Tudtommal nincs vegyes kapszula!Ezen az oldalon tájékozódhatsz.: [link]
Üdv.:Én
3/5 A kérdező kommentje:
manien: Sajnos a honlapjukon feltett ezirányú kérdésemet válaszra sem méltatták.
Köszönöm a segítségeket.
2012. dec. 3. 06:36
4/5 A kérdező kommentje:
Válaszul saját magamnak (meg a későbbi érdeklődőknek):
Nem lehet vegyes kapszulát kapni, csupán az eredeti kávéfőzőhöz jár termékmintaként 8 különböző íz, én is kaptam a gép mellé.
Mivel több íz hasonló (csak intenzitásában, erősségében más) ezért 3-4 próbálkozásból körvonalazódik a kedvenc íz is.
Köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 4. 14:31
5/5 anonim válasza:
OFF
Válaszul saját magamnak (meg a későbbi érdeklődőknek)"
Köszi szépen! :)
Üdv:
egy "későbbi érdeklődő"
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!