A burgonyát mennyi ideig kell párologtatni, hogy megfőljön?
Figyelt kérdés
Főtt krumplit szeretnék enni de nem tudom, hogy a párologtatóba mennyi időre kell beletenni.2014. szept. 25. 17:38
11/14 A kérdező kommentje:
15 éves.
2014. szept. 26. 11:18
12/14 anonim válasza:
Látom sok embernek nincs humora...
13/14 anonim válasza:
Én értem, amit írtál, tényleg mások nem.Lehet, hogy a kérdező is elhitte, hogy a krumpli tömeghalált okozhat... :D
14/14 anonim válasza:
ok, ha 15 éves vagy, akkor nincs nagy gond. :) Szóval próbálkozz, és kiderül, hogy mennyi idő kell neki, ha rövid időre teszed be, akkor visszateheted még, és legközelebb már tudni fogod, hogy adott méretű krumplinak mennyi idő kell. Mert egyébként elég nagyban függ a szükséges idő a krumpli méretétől.
Másrészt meg mérgezés ügyében lásd:
Összefoglalva: nem, nem mérgező a krumpli, ha már kicsírázott, akkor tessék megpucolni, és nem héjastul enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!