A burgonyát mennyi ideig kell párologtatni, hogy megfőljön?
Figyelt kérdés
Főtt krumplit szeretnék enni de nem tudom, hogy a párologtatóba mennyi időre kell beletenni.2014. szept. 25. 17:38
1/14 A kérdező kommentje:
Jah és párologtató edénybe szeretném csinálni, szóval a perc kellene. Fokozatot nem tudok állítani.
2014. szept. 25. 17:40
2/14 A kérdező kommentje:
2014. szept. 25. 17:42
3/14 anonim válasza:
Nem párologtató, hanem pároló.
Azt meg, hogy mit meddig kell benne párolni, a használati utasításban nézd meg. De a párolóban nem lesz igazán puha a zöldségféle.
4/14 A kérdező kommentje:
Nincs benne a hasznalati utmutatóba. Minden más zöldség igen.
2014. szept. 25. 17:53
5/14 anonim válasza:
Próbáld ki 20 perccel, ha jó lett, örüljél. Ha szétfőtt, legközelebb 17-18 perc, ha kemény maradt, 22-23 perc. Jó étvágyat!
6/14 anonim válasza:
előző voltam: a húsz percet felmelegedéstől gondoltam.
7/14 A kérdező kommentje:
Aha köszi. Csak azert vagyok rá kíváncsi mert ehető akkor? Nem lesz mérgező? Biztos van oka, hogy nincs benne a használati utasításban.
2014. szept. 25. 18:16
8/14 anonim válasza:
Mitől lenne mérgező ?
Amúgy egy kislábasban , egy kevés vízzel, pici sóval a gázra felteszed és 20 perc múlva eheted az egészséges, nem mérgező főtt krumplit.... Szerintem.
9/14 anonim válasza:
Azért vigyázz. Nap mint nap hallani a tömeges elhalálozásokról a nyers krumpli fogyasztás következtében. Korunk egyik legnagyobb veszélye.
10/14 anonim válasza:
1) a burgonya rohadt nehezen párolog el, az ételeket párolni szoktuk.
2) a retek párolása benne van a leírásban? Ha nem, akkor az is mérgező párolva?
3) nyugtass meg, hogy nagyon fiatal gyerek vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!