Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Amikor tócsnit sütök (néha...

Amikor tócsnit sütök (néha lapcsánkának, matutkának és cicegének is hívják), hamar kiszárad. Hogyan lehet ezt kivédeni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
A tócsni frissen, melegen jó. Ha sütés után nejlonzacskóba/frissentartó fóliába csomagolod nem tud eltávozni a nedvességtartalma, de ha kihül akkor is melegítve lesz jó a zsír/olaj miatt.
2010. jan. 15. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot :)
2010. jan. 15. 20:21
 3/5 anonim válasza:
Ha nem krumpliból, vagy nem csak krumpliból, hanem cukkiniből készíted, sokkal könnyebb és finomabb lesz, és így nem is szárad ki olyan gyorsan.
2010. jan. 18. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
A tócsi hidegen is finom,és nem szárad ki.Elég tojás, kevés liszt kell hozzá.Lágy tésztát keverj-nyers krumplival-,hirtelen kell sütni,kevés olajon.Evőkanállal merd a serpenyőbe,kicsikét lapítsd le,ne legyen túl vékony,így pirosra is sütheted,ha úgy szereted.ZS
2010. jan. 19. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még sosem tudtam annyit csinálni,hogy legyen ideje kiszáradni,még kihűlni sem tud nálunk.
2010. jan. 25. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!