Amikor tócsnit sütök (néha lapcsánkának, matutkának és cicegének is hívják), hamar kiszárad. Hogyan lehet ezt kivédeni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 20:11
1/5 anonim válasza:
A tócsni frissen, melegen jó. Ha sütés után nejlonzacskóba/frissentartó fóliába csomagolod nem tud eltávozni a nedvességtartalma, de ha kihül akkor is melegítve lesz jó a zsír/olaj miatt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot :)
2010. jan. 15. 20:21
3/5 anonim válasza:
Ha nem krumpliból, vagy nem csak krumpliból, hanem cukkiniből készíted, sokkal könnyebb és finomabb lesz, és így nem is szárad ki olyan gyorsan.
4/5 anonim válasza:
A tócsi hidegen is finom,és nem szárad ki.Elég tojás, kevés liszt kell hozzá.Lágy tésztát keverj-nyers krumplival-,hirtelen kell sütni,kevés olajon.Evőkanállal merd a serpenyőbe,kicsikét lapítsd le,ne legyen túl vékony,így pirosra is sütheted,ha úgy szereted.ZS
5/5 anonim válasza:
Én még sosem tudtam annyit csinálni,hogy legyen ideje kiszáradni,még kihűlni sem tud nálunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!