Szakácskönyvet szeretnék készíteni. Hogyan fogjak hozzá?
szóval szeretném az összegyűjtött receptjeimet,tapasztalataimat,ötleteimet,ünnepi menüsoraimat
egy szakácskönyv formába rendszerezni.Aztán majd annak adnám ajándékba, aki szerintem megérdemli.Pl jövő karácsonyra.
Kössz Eri a bátorítást!!Én nem igazán akarok kiadványt készíteni,vagyis nem szeretném idegeneknek adni, ha végre sikerülne összerakni a recipeket,én csak egy rendszerezett,szakácskönyv mintára készült,saját "gyűjtemény"-t szeretnék csinálni, amit aztán természetesen ajándékba adnám a szeretteimnek.
Ha gondolod priviben együtt talán könnyebben hozzáfoghatnánk.
Szia! köszi a visszajelzést,és ha lemegy ez az éveleji hajrá megbeszéljük.
üdv.-eri-
ha ajándéknak szánod, szerintem az egyik legjobb ötlet, amit valaha hallottam. nagyon kedves ajándék.
én a következő módon csinálnám: témaköröket hoznék létre (levesek, köretek, gyümölcsös desszertek stb.), és abban már könnyebb keresgélni.
a wordben be tudod állítani, hogy egy cím cím legyen, és abból aztán a word tartalomjegyzéket készít.
mivel még nem vagy talán nagyon járatos a szövegszerkesztésben, azt is csinálhatod, hogy fogsz annyi borítékot, ahány témaköröd lesz (levesek, köretek stb.). az egyes receptek neveit (pl. rácponty bundában) kis cetliken a borítékokban gyűjtöd. amikor kész vagy, akkor gépeled be.
én az egyes fejezeteket külön fájlban menteném el, és a végén raknám össze egy dokumentumba.
Köszi a további ötleteket.Azt hiszem tényleg úgy kellene hozzáfognom, hogy először is szétválogatom témánként.Aztán megtervezni a fejezetket.Gondoltam még külön ünnepi fejezetre,külön háztartási praktikáimra.És talán word-be írnám, mert az olvasható a sokadik lapon is.
Hát, nem tudom nem túl nagy falat lesz-e?!Persze nem sűrgős, ráérősen is meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!