Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szakácskönyvet szeretnék...

Szakácskönyvet szeretnék készíteni. Hogyan fogjak hozzá?

Figyelt kérdés

szóval szeretném az összegyűjtött receptjeimet,tapasztalataimat,ötleteimet,ünnepi menüsoraimat

egy szakácskönyv formába rendszerezni.Aztán majd annak adnám ajándékba, aki szerintem megérdemli.Pl jövő karácsonyra.

2010. jan. 13. 18:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kössz Eri a bátorítást!!Én nem igazán akarok kiadványt készíteni,vagyis nem szeretném idegeneknek adni, ha végre sikerülne összerakni a recipeket,én csak egy rendszerezett,szakácskönyv mintára készült,saját "gyűjtemény"-t szeretnék csinálni, amit aztán természetesen ajándékba adnám a szeretteimnek.

Ha gondolod priviben együtt talán könnyebben hozzáfoghatnánk.

2010. jan. 14. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia! köszi a visszajelzést,és ha lemegy ez az éveleji hajrá megbeszéljük.

üdv.-eri-

2010. jan. 15. 11:44
 13/16 anonim ***** válasza:

ha ajándéknak szánod, szerintem az egyik legjobb ötlet, amit valaha hallottam. nagyon kedves ajándék.

én a következő módon csinálnám: témaköröket hoznék létre (levesek, köretek, gyümölcsös desszertek stb.), és abban már könnyebb keresgélni.

a wordben be tudod állítani, hogy egy cím cím legyen, és abból aztán a word tartalomjegyzéket készít.

mivel még nem vagy talán nagyon járatos a szövegszerkesztésben, azt is csinálhatod, hogy fogsz annyi borítékot, ahány témaköröd lesz (levesek, köretek stb.). az egyes receptek neveit (pl. rácponty bundában) kis cetliken a borítékokban gyűjtöd. amikor kész vagy, akkor gépeled be.

én az egyes fejezeteket külön fájlban menteném el, és a végén raknám össze egy dokumentumba.

2010. jan. 15. 15:34
 14/16 anonim ***** válasza:
én géppel írnám, nem kézzel, mert akkor több példányban ki lehet adni. legfeljebb tennék bele fotókat, beleragasztanám. a személyes gondolatok jó ötlet.
2010. jan. 15. 16:04
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi a további ötleteket.Azt hiszem tényleg úgy kellene hozzáfognom, hogy először is szétválogatom témánként.Aztán megtervezni a fejezetket.Gondoltam még külön ünnepi fejezetre,külön háztartási praktikáimra.És talán word-be írnám, mert az olvasható a sokadik lapon is.

Hát, nem tudom nem túl nagy falat lesz-e?!Persze nem sűrgős, ráérősen is meg lehet csinálni.

2010. jan. 17. 08:06
 16/16 anonim ***** válasza:
ne vágd túl nagy fába a fejszédet. először csinálj egy desszertes különszámot (vagy levesest stb.). én pl. abban vagyok a legbénább. részletesen térj ki a hőfokokra, a sütési időre, hogy hova tegyük a tepsit stb. sajnos, a nagyanyám nem tanított meg főzni, anyám meg még egy teát se tud. jó lett volna, ha én is kapok egy ilyen családi könyvet!
2010. jan. 19. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!