Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet a bodzát kimagozni?

Hogyan lehet a bodzát kimagozni?

Figyelt kérdés
Üdvözletem! Bodza lekvárt szeretnék készíteni, de kézzel kicsit hosszadalmas lenne a magozás. Paradicsom passzírozót eldugítja, a halászlé passzírozó meg átengedi. Tudtok valami házi praktikát, amivel gyorsan és egyszerűen meg lehet csinálni? (Ha nem, esetleg a mag hatóanyagát semlegesítő házi csodaszerről?)
2014. júl. 15. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell kimagozni. Egyszerűen turmixolod, majd teszel bele citromsavat, így nem kell tartani a magok hatásától.
2014. júl. 15. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
A megszokottól több citromsavat kell beletenni ehhez, vagy a normál adag is elég?
2014. júl. 15. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Elég a normális adag!
2014. júl. 16. 04:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2014. júl. 17. 10:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!