Muszály kimagozni a szilvát?
Figyelt kérdés
Vettünk cefrés hordót,gyüjtjük a szilvát bele, elég sok van,és sok idő mire az ember kimagozza,jo lenne nem kéne magozni.2013. júl. 23. 09:38
1/8 anonim válasza:
nem szabad kimagvalni mert az alkohol a magban van, enélül nem lesz pálinka.
2/8 A kérdező kommentje:
nálunk mindenki magozza, de jött egy ismerösöm és ő pedig azt mondja hogy a főzés előtt kell kiszedni belöle a magot.
2013. júl. 23. 09:52
3/8 anonim válasza:
As szilva magjában sok a csersav és egyéb mérgező anyagok.Ha kimagvalod semmi élmény nem vész el,ugyanolyan lesz a pálesz.Nem kötelező, de előnyös
5/8 anonim válasza:
Ha kimagvaljuk az nem pálinka lesz. A magban van az alkohol.
6/8 anonim válasza:
A magban NINCS alkohol, és utólag problémásabb kiszedni. Mi előre kimagozzuk. Ha neked utólag egyszerűbb a trutyiból kiszedni, a te dolgod. De előtte sokkal könnyebb.
7/8 doboszoli válasza:
"a magban van az alkohol". Jézusom!!
Mégis kellett volna valami kémiai/biológiai alapvizsgához kötni a szabad pálinkafőzést..))
8/8 anonim válasza:
de a magban van az alkohol ha mag nélkűl fő, szörp lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!