Cukkinivel kell valamit csinálni sütés előtt? Kimagozni, meghámozni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 22:40
2/6 anonim válasza:
Hámozni minden tököt szoktam, magozni csak a főzőtököt.
3/6 anonim válasza:
Nem kell magozni, és én hámozni sem szoktam.
Csak mosd meg, és szeleteled a kívánt formára.
4/6 anonim válasza:
Se hámozni, se magozni nem kell. Hámozni még jó nagy hiba is, mert a héjában rengeteg értékes vitamin található (c-vitamin és béta karotin pl.), és ráadásul finom is, viszont nem kemény, mint a patiszonnál pl. tehát teljesen indokolatlan leszedni. Az uborkához hasonlóan puha kívül is.
Mosd meg, ennyi.
5/6 anonim válasza:
Én is hámozom, a magházat csak akkor szedem ki, ha már öregebb kiadás, gyenge cukkini esetében nem kaparom ki a közepét.
6/6 anonim válasza:
Én nem hámozom. A magját csak akkor szoktam kiszedni, ha túl nagyra nott a cukkini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!