Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cukkinivel kell valamit...

Cukkinivel kell valamit csinálni sütés előtt? Kimagozni, meghámozni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 22:40
 1/6 A kérdező kommentje:
2013. aug. 8. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Hámozni minden tököt szoktam, magozni csak a főzőtököt.
2013. aug. 8. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem kell magozni, és én hámozni sem szoktam.

Csak mosd meg, és szeleteled a kívánt formára.

2013. aug. 8. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Se hámozni, se magozni nem kell. Hámozni még jó nagy hiba is, mert a héjában rengeteg értékes vitamin található (c-vitamin és béta karotin pl.), és ráadásul finom is, viszont nem kemény, mint a patiszonnál pl. tehát teljesen indokolatlan leszedni. Az uborkához hasonlóan puha kívül is.


Mosd meg, ennyi.

2013. aug. 9. 00:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is hámozom, a magházat csak akkor szedem ki, ha már öregebb kiadás, gyenge cukkini esetében nem kaparom ki a közepét.
2013. aug. 9. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem hámozom. A magját csak akkor szoktam kiszedni, ha túl nagyra nott a cukkini.
2013. aug. 9. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!