Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell a pudingos margarino...

Hogy kell a pudingos margarinos krémet összekeverni?

Figyelt kérdés
Hallottam valamit, hogyha egyből összeöntjük, akkor kicsapódik és csomós lesz, ezért az egyiket fokozatosan kell a másikkal összekeverni, de már nem emlékszek melyikbe kell melyiket rakni. A pudingos felébe a margarinos részét, vagy pont fordítva? Tudna valaki segíteni?

2013. aug. 8. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
A kivert vajhoz kanalanként adom a pudingot ,és robot géppel keverem ki .először 1 kanálal aztán fokozatosan a töbit . nekem így nem lesz csomós.
2013. aug. 8. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor csapódik ki, ha forrón kevered össze.Kicsit hüljön le a puding és utánna apránként keverd össze.Teljesen mindegy, hogy melyiket teszed a másikba.
2013. aug. 8. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
A pudingot megfőzöm, majd folpackkal letakarom, így nem bőrősödik. teljesen kihűtöm. addig kikeverem a cukorral a vaj/margarinos krémet. utána hozzákeverem kanalanként a kihűlt pudingot, és továbbkeverem simára géppel. már lehet is a kihűlt tésztára kenni.
2013. aug. 8. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!