Mit lehet tenni, ha folyton lecsap az étel, amikor sütök?
Figyelt kérdés
Külön tippet várok a mirelit kaják (pl. burgonyakrokett, rántott hal) kisütésére, és arra is, hogy hogy sütünk pl. rántott husit meg úgy, hogy ne csapjon le?
nem az, hogy annyira fáj, de annyira fel tudom magam idegesíteni azokon a kis csípéseken, hogy ott szoktam hagyni az egészet a píbe, bármikor próbálom is:))
2014. júl. 9. 13:00
11/11 anonim válasza:
előző vagyok, nem a hetesnek, a nyolcasnak írtam, bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!