Ujjnyi vastagságú csirkemellfilét kb. mennyi ideig és hogyan pirítsam ki?
Figyelt kérdés
Szoktam csinálni csirkemellfilét, azonban kicsit száraz szokott lenni a végeredmény. Lehet, hogy kicsit túl sokáig sütöm. (serpenyőn szoktam). Ugyanakkor kérnék tippet, hogy hogy lehetne jól kipirítani.2014. júl. 2. 20:03
1/1 anonim válasza:
Ezer fokon, villámgyorsan próbáld meg. Ha sütés közben kifolyik a leve (túl sok hús és/vagy alacsony hőfok), akkor száraz lesz. Nekem ez vált be, de a sütőpapírba csomagolás is működhet. Tudod, bele a hús, kis olaj, fűszer, becsomagolod, aztán bele a serpenyőbe.
De nagy szaftosságot nem szabad várni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!