Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ujjnyi vastagságú csirkemellfi...

Ujjnyi vastagságú csirkemellfilét kb. mennyi ideig és hogyan pirítsam ki?

Figyelt kérdés
Szoktam csinálni csirkemellfilét, azonban kicsit száraz szokott lenni a végeredmény. Lehet, hogy kicsit túl sokáig sütöm. (serpenyőn szoktam). Ugyanakkor kérnék tippet, hogy hogy lehetne jól kipirítani.

2014. júl. 2. 20:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezer fokon, villámgyorsan próbáld meg. Ha sütés közben kifolyik a leve (túl sok hús és/vagy alacsony hőfok), akkor száraz lesz. Nekem ez vált be, de a sütőpapírba csomagolás is működhet. Tudod, bele a hús, kis olaj, fűszer, becsomagolod, aztán bele a serpenyőbe.

De nagy szaftosságot nem szabad várni tőle.

2014. júl. 2. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!