Milyen vékonyra kell a csirkemellfilét vágni?
Figyelt kérdés
Maggi fokhagymás csirke alapot vettem. Az van rajta hogy ha csirkemellel csinálom akkor vékony szeletre kell vágni. De milyen vékonyra? Olyan vékonyra jó, mintha rántott húsnak akarnám?2014. ápr. 26. 18:30
1/1 anonim válasza:
ujjnyi vastagra tökéletes. kb. 1,5 cm széles és 5 cm hosszú csíkok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!