Palacsinta tésztát vékonyra vagy vastagra sütitek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 14:56
1/9 anonim válasza:
Próbálom minél vékonyabbra-én így szeretem.
2/9 anonim válasza:
A tekert palacsintát vékonyra a rakottat vastagabbra.
3/9 anonim válasza:
Elvileg az a jó, ami alatt el lehet olvasni az újságot:))
A húsos palacsintának jobb, ha vastagabb a tésztája.
5/9 anonim válasza:
Vékonyra. Azt szeretem, ha a töltelék sok, nem a tészta.
6/9 anonim válasza:
Én szeretem ha vastag, de több palát csinálhatok, hogy ha vékonyabb ;)
7/9 anonim válasza:
vékonyra nekünk mindig olyan azért mert szódavizet teszünk bele
8/9 anonim válasza:
Próbálom vékonyra, de vastagra sikerül. :D Vékonyan jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!