Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsinta tésztát vékonyra...

Palacsinta tésztát vékonyra vagy vastagra sütitek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbálom minél vékonyabbra-én így szeretem.
2012. márc. 22. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
A tekert palacsintát vékonyra a rakottat vastagabbra.
2012. márc. 22. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:

Elvileg az a jó, ami alatt el lehet olvasni az újságot:))

A húsos palacsintának jobb, ha vastagabb a tésztája.

2012. márc. 22. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
vékonyra
2012. márc. 22. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Vékonyra. Azt szeretem, ha a töltelék sok, nem a tészta.
2012. márc. 22. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim válasza:
Én szeretem ha vastag, de több palát csinálhatok, hogy ha vékonyabb ;)
2012. márc. 31. 00:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim válasza:
vékonyra nekünk mindig olyan azért mert szódavizet teszünk bele
2012. ápr. 6. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbálom vékonyra, de vastagra sikerül. :D Vékonyan jobban szeretem.
2012. ápr. 21. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:
meg se sütjük!
2012. júl. 6. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!