Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miket esztek a munkahelyeteken?

Miket esztek a munkahelyeteken?

Figyelt kérdés
A nasik is érdekelnek és hogy miket szerettek ebédelni az irodában :)
2014. júl. 1. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk az a szokás, hogy mindenki a sajátját eszi. Viszont ha nem vagy kellőképpen körültekintő, más eszi meg az ételed. Általában reggelit és ebédet szoktunk fogyasztani. Egyesek desszertet is választanak, míg mások beérik egy-egy csokoládéval. Én szeretem, ha egy ételnek nincs tömény illata. Rendkívül zavaró tud lenni.
2014. júl. 1. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában reggel itthon eszem általában kenyeret meg valami felvágottat/sajtot/szendvicskrémet.

Melóban délelőtt valamikor dobozos kakaót/kefirt/joghurtot eszem, ha van itthon egyéb könnyen elvihető dolog, csokiszelet, jó reggelt keksz, alma, banán, azt is viszek. Helyben szökőévente péksütit szoktam venni.

Ebédre leginkább rendelős kaját eszem, vagy ha főztem valamit abból viszek kajahordóban, megmelegítem a konyhában. Általában valami kis adag hús körettel, salátával, néha főzelék. A durván szagos kaját én is kerülöm :)

Régen üveges üdítőt/vizet vittem de a fene se cipeli helyben meg drága, inkább teát iszom vagy vizet.

Szoktunk melóban kapni csokit, bonbont, néha egész sütihalmok állnak, abból is szoktam enni.

Régen szendvicset vittem és itthon ebédeltem, de egyrészt untam - nem szeretek mindennap szalámis/kolbászos szendvicset enni, másrészt egészségesebb így.

2014. júl. 1. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire egy szendvicset csomagolok, otthon nem szoktam enni.

Ebédre rendelni szoktunk vagy kimegyünk ebédelni. Ha marad főtt kaja, akkor vinni is szoktam.

2014. júl. 1. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En titkarno vagyok így külön jol felszerelt közos konyhan vagylok nagyfönökkel,en mindig tartottam bent tejet,muzlit,zabpelyhet,altalaban ezeket reggeliztem,ebedre meg éppen amit elozo nap otthon föztem,a fözelektol a tesztakon at a husokig mindent..egyedul vagyok az irodaban ugyhogy en vittem kaposztat is meg fokhagymast is leszarom h szagos e vagy sem:D

Ragcsalnivalo

.hat reggel a piacon veszek vmi idenygyümolcsot,altalaban azt eszegetem,vagy a büfébol neha becsuszik egy süti..ha szar napom van akkor edesség..csoki,keksz ilyesmi..

2014. júl. 1. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Üzemi koszt.
2014. júl. 1. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:
CSIRKERIZS
2014. júl. 1. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Általában viszek szendvicset itthonról, és este 6-7 fele főzünk meleg vacsorát, ez a főétkezés, szóval az ebéd mindig könnyű szinte.

A kollégáimmal minden héten 1x étterembe megyünk ebédszünetben.

Egyébként pedig néha veszek salátát ebédre.

2014. júl. 1. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Hetkoznap a reggelim otthon egy turmix, amit az idohiany miatt vezettem be, de megszerettem nagyon.

Ebedelni kiugrom valamelyik bisztroba/szendvicsezobe/salatazoba/levesesbe/tesztazoba, de az irodaban eszem meg. (Jo egy kicsit setalni, dumalni,ezert nem rendelek.)

Nasizni nem szoktam, viz vagy light cola van mindig az irodai hutomben.:)

2014. júl. 1. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!