Mennyi idő alatt sűrűsödik be a puding?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 14:19
2/9 anonim válasza:
Ja úgy értettem h hidegre hűlt, és akkor lesz olyan mint a kocsonya
3/9 anonim válasza:
hát, én nem szoktam mérni, de szerintem pár perc... ugye felteszed a tejet forrni, ebböl kiveszel egy kicsit és beleteszed egy üvegbe, ahol elkevered a pudingal (nem lesz csomós) és amikor forr a tej beleteszed és addig kevered amíg meg nem sűrűsödik, érezni fogod, hiszen egyre nehezebb lesz keverni, ezt így nem lehet megmondani, hogy mennyi idő, mert a pudingtól is függ :) volt olyan amit szerintem 15 percig kevergettem.... :) sok sikert!
4/9 anonim válasza:
megkívántam a pudingot :D milyet csinálsz??
5/9 anonim válasza:
bugyogva forrástól számított fél perc után már le lehet kapcsolni a gázt, addigra kész
6/9 anonim válasza:
És tej helyett lehetőleg ne vizet használj, me' könnyen gyalogfosás lehet a vége...
7/9 A kérdező kommentje:
vaníliás:)
2010. jan. 5. 14:45
8/9 anonim válasza:
Én mindig a mikróban készítem,mert így nem kell állandóan kevergetni,és nem is ég le.Két percenként kiveszem,megkeverem,újra visszatesezm stb.ha elég sűrű,akkor kész.
9/9 anonim válasza:
minél tovább főzöd annál sűrűbb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!