Miért nem verődik fel a tojásfehérje?
pici citromlé elméletileg segít.
Amit az első válaszoló ír azzal egyet értek :)
meleg? régi?
(jól fel lehet verni, ha friss, hideg, nincs benne sárgája, TISZTA A GÉP/HABVERŐ, és raksz bele egy pici citromlevet.)
És tényleg működnek a tippek.
Anyu most akarta kidobni, már a cukrot is belekeverte, és amúgy régi,tojás és még meleg tojásról van szó, szóval minden ami nem teszi alkalmassá a habra, a gép semmit nem vert fel, csak ott lötyögött az egész.
Rákerestem neten, megtaláltam ezt a kiírást, fogtam és beletettem egy csipet sót, egy kis evőkanál citromlét (még csak nem is igazi citromból csak ilyen műlét), plusz egy még egy pici evőkanál ecetet is tettem bele.
Kevertem néhány percig és olyan jó hab lett belőle, amit anyu mondta, hogy utoljára főiskolán csinált ilyen jó habot. :D Szóval a legszarabb anyagból is sikerült tökéletes és finom! habot csinálni!!
KÖSZÖNÖM!!!
Megmentettétek a sütimet. Két csipet só és tökéletes lett a hab, pedig már kezdtem pánikolni mi lesz így a nyolc tojásfehérjével. :D
Köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!