Valaki nem tud ajanlani valamilyen fogyaszthato feherjeturmixot, amely nem feherjeporbol hanem konyhai osszetevokbol all? (pl. tej tojasfeherje stb. )?
A tejben nagyon minimális fehérje található. Azonkívül rendkívül egészségtelen és hízlal is.
A tojás fehérje nyersen nem emészthető megfelelően.
Ha turmixban akarsz fehérjét bevinni, akkor csak a sportolóknak készült készítményeket ajánlom.
Nem értek egyet az előttem szólóval.A tej egészséges,és mindekinek naponta kellene fogyasztania,nem hízlal.Én gyerekkorom óta iszom,és soha még csak molett sem voltam,és a családom is szereti a tejet.A tojásfehérjét
inkább madártejben használnám.A sportolók szerei mind mesterséges anyagokból áll,egészségtelenebb,mint a tej.
Kalóriára vetítve a legtöbb fehérjét a LEVELES ZÖLDEK biztosítják! Ez nem vicc, tényleg így van.
Ki kell préselni a levük, vagy nagyon erős turmixszal össze kell turmixolni őket kevés vízzel, majd leszűrni.
A levet ezután össze kell turmixolni valamilyen szezonális édes gyümölccsel.
Nagyon finom turmixot fogsz kapni, ami tápértékileg is nagyon értékes lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!