Doboszoli kérdése:
Próbált már valaki zöldpaprikát az uborkához hasonlóan kovászolni?
Figyelt kérdés
A napokban uborka berakás közben jött az "ihlet". Csípős, kemény almapaprikára gondoltam, friss fogyasztásra.2014. máj. 27. 14:45
1/3 anonim válasza:
Még nem. de tuti jó lehet.finom kemény marad a paprika.
3/3 anonim válasza:
ez nagyon jó ötlet..
Kipróbálom a héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!