Nagyon szeretem a nagyon csípős zöldpaprikát. Ártok vele a babának? 12 hetes kismama vagyok.
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 17:36
1/7 anonim válasza:
szerintem nem kéne,a babád nem örülne neki.
2/7 anonim válasza:
Szia! én is nagyon sokat ettem 11-12 hetesen nagyon kívántam! :) semmi baj sem lett, szerintem edd nyugodtan! inkább mint a zsíros cukros ételeket :)
3/7 anonim válasza:
A baba ízlelőbimbói még nincsenek kifejlődve, így nem érzi hogy erőset eszel!Én is imádom!!
Nézd meg ezt a videót, sokmindent megtudhatsz belőle!
4/7 anonim válasza:
Barátnőm simán ette, mikor akarta. Semmi baja nem lett a babának. Én nem mertem, de így utólag úgy gondolom nem veszítettem volna vele semmit.
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan edd, ha kívánod! Én végig ettem mind a 4 gyerekkel, egyiknek sincs semmi baja. Ugyanígy az összes fűszert is..A babák azokhoz az ízekhez szoknak hozzá, amiket az anya eszik, mert kis mennyiségben minden átmegy a magzatvízbe, később az anyatejbe. Megfigyelték már, hogy később a baba is ezeket az ízeket fogja kedvelni :)
6/7 anonim válasza:
Sógornőm a terhesség elejétől csak csípős dolgokat evett. A babának sem lett baja, egyszerűen csak azóta is imádja a gyerek a csípős dolgokat. :)
7/7 anonim válasza:
Én a terhességem elején folyton gyrost kívántam csípős szósszal, ettem is gyakran. Nem lett tőle semmi bajunk.
Üdv: 17 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!