Milyen szószt/köretet tudok csinálni pulykamell sütés után megmaradt szaftjából? Vajon sütöttem serpenyőben
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 16:30
1/8 SzarvasLászló 



válasza:





Az úgy jó ahogy van szerintem.
Legfeljebb sűrítsd be egy kicsit (liszttel, tejföllel, ízlésed szerinti bármivel).
2/8 A kérdező kommentje:
valami finom extra dologra gondoltam mert a tv-ben egy csomószor látni ilyet.. de most pont nincs semmi ilyen.. jah és lisztet nem szeretnék beletenni, tudok valami mást?
2014. máj. 14. 16:36
3/8 anonim 



válasza:





Én egy kis mustárt szoktam beletenni, és egy kis vizet hogy mártás legyen, liszttel sűrítem.
Ha jó ízes a szaft, akkor isteni lesz. Minden pecsenyeszaftból mustáros szószt csinálok.
4/8 anonim 



válasza:





Bocsi most látom, hogy ne legyen lisztes. Ha keményítővel se akarod, akkor nem igen tudod felturbózni, maximum friss fűszerekkel.
Kis schnidling, esetleg petrezselyem, pici tejföl fokhagyma.
5/8 anonim 



válasza:





Esetleg főtt, törött krumplival is csinálhatsz belőle pürét.
6/8 A kérdező kommentje:
és ha esetleg tejfölt rakok bele az elég sűrű lesz? és ahhoz milyen fűszert ajánlotok?
2014. máj. 14. 16:41
7/8 anonim 



válasza:





a szaft meg a tejföl együtt nagyon híg. inkább kis kanál mustár, ha savanyút akarsz bele, fűszernek meg fokhagyma, szerecsendió, kömény ajánlott szerintem, esetleg bors.
8/8 anonim válasza:
Keverd össze egy kis hagymával,fokhagymával tegyél hozzá egy kis fehérbort és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!