Ico2 kérdése:
Hogyan lehet helyre hozni egy csoki krémet ami pudingos de pöttyős maradt a margarin benne nem tudtam kihabosítani?
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 20:55
2/2 anonim válasza:
Nagyon picit melegíteni (éppen csak picit langyosra) és utána robotgéppel addig keverni, amíg teljesen kihül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!