8000 FT 3 hétre. Mihez kezdjek?
Ennyi marad ételre, egy személy. Mit tudnék belőle főzni?
Szerencsére húsom van még valamennyi a fagyóban, és sok répám,rizsem és olajom van. De azon kívül nem sok minden.
Miért van mindenki lepontozva!?!?
Én speciel tényleg éltem már úgy, hogy kifliken meg esetleg májkrémen napokig. Ezen nem tudom, mit kell lepontozni, ez TÉNY.
És nem azért, mert nem volt jobb dolgom!
18: Hát sürgesd meg az ösztöndíjat, elvégre a napi megélhetésre adják, avval nem szabad késni!
És a helyi önkormányzathoz menj be a szociális irodára, hol laksz?
Én nagyon jó pizzát találtam a minap az ALDI-ban, 199 Ft, és csak egy kis reszelt sajttal kell feljavítani, isteni komplett amúgy. Én a gombásat kóstoltam, arról tudom ezt elmondani, komplett vacsora.
Szerintme minden étteremben, pékségben, stb. vannak a nap végén kidobott ételek, beszélj össze velük, ne dobják ki, menj érte a kritikus időben. Van ún. ingyenélő életformát követő csoport, ők tudják is, hol, mikor vannak ezek a kidobási pontok. A piacon záráskor tudod kivenni a zöldséget, gyümölcsöt kidobó árus kezéből az élelmiszert.
Ha konferenciaszervezőt ismersz, őnekik is záráskor rengeteg kidobandó szendvicsük, miegymásuk van.
Ha van időd sorbanállni, ingyen ételt is kaphatsz a Blahán mindennap - de még nem tudom, merre laksz, szóval konkrétumokat így nem tudok mondani, mert minek soroljak olyan helyszíneket, amik távol esnek Tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!