Van itthon három szelet sertéscomb. Mihez kezdjek vele?
Tegnap igaz, hogy pulykából, de rizseshúst csináltam. Ha felcsíkozod, vagy kockára vágod a combot, arra is jó.
Lehet belőle brassóit is finomat.
Személy szerint, amikor nem tudom eldönteni, azzal kezdem, hogy a husit csíkokra vágom, megpörgetem sóval, majd lisztbe forgatva hirtelen kisütöm.
Ezek után ráérek eldönteni, a mártást: fokhagymás-tejfölös, sajtmártás, gombamártás, vagy egy kis lecsó-alapot készítek, a husit visszarakom bele és egy kicsit összefőzöm. Leginkább főtt rizs, főtt tészta körettel kész.
Ha nem csíkozod, csak kivered, bepanírozod, megsütöd, majd tepsibe rakva nyakonöntöd: tejfölbe/tejszínbe liszt+tojás+bors+akármilyen egyéb fűszer, ezzel felöntöd, tetejére reszelt sajt és bedugod a sütőbe. Egy kis sült krumplival tökéletes kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!