A kovász mikor jó?
Figyelt kérdés
5 napot ír a recept, de azt is írják, hogy helyzetfüggő. Milyennek kell lenni, hogy már használható legyen?2014. márc. 22. 21:10
1/6 gömbicica válasza:
nem tudom mit készitesz?
kenyérhez öregtésztát?
2/6 A kérdező kommentje:
kovászt :D
2014. márc. 22. 21:32
3/6 anonim válasza:
ha bugyborékokat látsz a tetején, akkor jó, de minél öregebb, annál jobb
4/6 A kérdező kommentje:
Mennyi bugyborékot? Ma már volt pár,ma volt az utolsó liszt, víz hozzáadás.
2014. márc. 22. 22:09
5/6 gömbicica válasza:
MIkor savanykás szaga van, és nagyobb a térfogata mint mikor összekeverted.
Azért kérdeztem, hogy mihez csinálod, mert én még csak olyasmit sütöttem, ami nem 5 napig kinlódik a kovász mire jó lesz.
6/6 toteam válasza:
Kovásztól függ.
Van több recept, én ezt használom:
Általánosságban elmondható, hogy a kovász akkor jó, ha már nincs savanyú szaga, és 8 óra alatt megduplázza a térfogatát etetés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!