Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kovász mikor jó?

A kovász mikor jó?

Figyelt kérdés
5 napot ír a recept, de azt is írják, hogy helyzetfüggő. Milyennek kell lenni, hogy már használható legyen?
2014. márc. 22. 21:10
 1/6 gömbicica ***** válasza:

nem tudom mit készitesz?

kenyérhez öregtésztát?

2014. márc. 22. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
kovászt :D
2014. márc. 22. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
ha bugyborékokat látsz a tetején, akkor jó, de minél öregebb, annál jobb
2014. márc. 22. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Mennyi bugyborékot? Ma már volt pár,ma volt az utolsó liszt, víz hozzáadás.
2014. márc. 22. 22:09
 5/6 gömbicica ***** válasza:

MIkor savanykás szaga van, és nagyobb a térfogata mint mikor összekeverted.

Azért kérdeztem, hogy mihez csinálod, mert én még csak olyasmit sütöttem, ami nem 5 napig kinlódik a kovász mire jó lesz.

2014. márc. 23. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 toteam válasza:

Kovásztól függ.

Van több recept, én ezt használom:

[link]

Általánosságban elmondható, hogy a kovász akkor jó, ha már nincs savanyú szaga, és 8 óra alatt megduplázza a térfogatát etetés után.

2014. júl. 17. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!