100fok elég a tükörtojás készíttéshez? Még ha lassan is, de elkészül?
Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 15:17
1/17 anonim válasza:
Igen!!!
Csak forró legyen a serpenyő.
2/17 A kérdező kommentje:
serpenyő??
alufóliából hajtok egy tálat és a videókártyán megsütöm (120fokig vittem már fel)
2014. márc. 11. 15:22
5/17 anonim válasza:
Ha nyáron a napon is megsül, akkor 100 fokon is.
6/17 SzarvasLászló válasza:
Ezt hívják IT gasztronómiának.
7/17 anonim válasza:
Nem sül meg, csak lassan kiszárad, azt se tökéletesen. A süléshez az kell, hogy a külseje (kéreg) gyorsan kiszáradjon, de megtartsa a vizet a belsejében, miközben denaturálódnak a fehérjék.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem kollégista, hanem egy pihent ember :D
és én komolyan gondoltam. Ha gondoljátok péntek este rakok fel videót/képet mert akkor cdinálom.
(120fokig próbáltam, lehet menne afölé is. Hűtés nélkül 20másodperc alatt felment addíg terheléskor 60ról
2014. márc. 11. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!