Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan legyen friss a kenyér...

Hogyan legyen friss a kenyér 3 nap után?

Figyelt kérdés
A fiamnak 26.-án lesz az első szülinapja, amire vendégeket hívtam. Szendvicsekkel készülnék, de a kenyeret 23.-án tudom megvenni. Viszont normál esetben ez 3 nap alatt megszikkad, és minden lesz csak nem finom. Mit csináljak hogy jó és friss kenyerem legyen a kicsi szülinapján? Volt hogy fagyasztottam, és újra sütöttem, de ekkor a héja nagyon kemény lett.
2009. dec. 12. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha bagettből lesz a szendvics, az is lehet alternatíva, hogy megveszed félkészen és reggel megsütöd. Most láttam ilyet az Aldiban.

Ha nem akkor fagyaszd, de ne szeletenként. Nekem ha szeletenként fagyasztottam és utána kicsit betettem a sütőbe, akkor pirítós szerű lett. Szóval ha nagyon muszáj akkor egyben fagyaszd.

2009. dec. 12. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnézem azt a félkész bagettet hátha jobban megéri.
2009. dec. 13. 11:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A félkész bagett nem fogja megérni, elég drága pláne ha sok emberre készítesz szendvicset belőle. Bagettet mikor megveszed berakod a mélyhűtőbe és ahogy már korábban írták kiveszed egy óra alatt kiolvad magától és olyan puha lesz, mint amikor beraktad. Én évek óta ezt csinálom.
2009. dec. 15. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm!
2009. dec. 15. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!