Hogyan legyen friss a kenyér 3 nap után?
Figyelt kérdés
A fiamnak 26.-án lesz az első szülinapja, amire vendégeket hívtam. Szendvicsekkel készülnék, de a kenyeret 23.-án tudom megvenni. Viszont normál esetben ez 3 nap alatt megszikkad, és minden lesz csak nem finom. Mit csináljak hogy jó és friss kenyerem legyen a kicsi szülinapján? Volt hogy fagyasztottam, és újra sütöttem, de ekkor a héja nagyon kemény lett.2009. dec. 12. 17:39
11/14 anonim válasza:
Ha bagettből lesz a szendvics, az is lehet alternatíva, hogy megveszed félkészen és reggel megsütöd. Most láttam ilyet az Aldiban.
Ha nem akkor fagyaszd, de ne szeletenként. Nekem ha szeletenként fagyasztottam és utána kicsit betettem a sütőbe, akkor pirítós szerű lett. Szóval ha nagyon muszáj akkor egyben fagyaszd.
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnézem azt a félkész bagettet hátha jobban megéri.
2009. dec. 13. 11:47
13/14 anonim válasza:
A félkész bagett nem fogja megérni, elég drága pláne ha sok emberre készítesz szendvicset belőle. Bagettet mikor megveszed berakod a mélyhűtőbe és ahogy már korábban írták kiveszed egy óra alatt kiolvad magától és olyan puha lesz, mint amikor beraktad. Én évek óta ezt csinálom.
14/14 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm!
2009. dec. 15. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!