Franciasalátához párolom a zöldséget. Az állaga borzasztóvá válik. Mit tegyek vele, hogy ropogós maradjon?
Figyelt kérdés
Ha kevesebb ideig fő, pedig nyers marad.(mármint az én fazekamban) :)2009. dec. 7. 07:46
11/11 A kérdező kommentje:
12.11 07.41:
Kedves válaszoló!
Ma reggelre megszületett az általad javasolt recept alapján.
Issteni lett! ez az, ezt kerestem!
Nagyon köszönöm!
Miben tudok segíteni?
2009. dec. 17. 08:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!