Zabpehelylisztet tudom fehér liszt helyett használni, sajtosat szeretnék sütni, lehet gyúrni és nyújtani?
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 20:10
1/1 anonim válasza:
Persze, hogy lehet gyúrni/nyújtani, ha elég zsiradékot teszel hozzá, meg valami folyós dolgot is (sajtoshoz pl.tojás, tejföl).
Én 300 gramm zabpelyhet szoktam ledarálni,ebbe 100 gramm margarint morzsolok. 1 tojás, 4-5 evőkanál méz és simán lehet nyújtani.
Olyan ruganyos persze nem lesz, mint a sima lisztes tészták. Ha nagyon ragacsos, két fólia között nyújtsd ki és akkor nem ragad rá semmire, derelyevágóval meg szép formára vághatod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!