A hűtőtökben mindig van valamilyen főtt étel?
Figyelt kérdés
Vagy mindig csak annyit csináltok, amennyi a családnak egy étkezésre elegendő?
Hideg kaja van nálunk is mindig, de eddig csak egy napra főztem. Kivéve bableves, húsleves. Viszont ha van mindig főtt kaja állandóan rájárunk majd és hipp-hopp feljön néhány kiló? Nem jó, ha a gyerkőcöket csúfolják a kövérségük miatt pl.
Ti hogy vagytok ezzel?
Nem beszólós válaszokat várok!!!!!
2009. nov. 23. 17:25
11/18 anonim válasza:
hónap végén még hidegkaja se biztos, de meleg tutira nincs.
12/18 anonim válasza:
nálunk sosincs semmi a hűtőben xddddddd
13/18 anonim válasza:
jobb, ha van normális kaja a hűtőben, mert ha nincs, akkor a gyerek, a férjem nem áll neki csinálni magának, hanem előveszik a csokit, chipset
14/18 anonim válasza:
Nekem általában van. Az a ritka, ha nincs. Általában vasárnap többféle ételt főzök, amiről tudom, hogy eláll. Így rengeteg időt spórolok a hétköznapokon, amikor hazaérek, jut időm a páromra, magamra, le tudunk ülni kibeszélni a nap gondját-baját, telefonálni a családtagoknak, egyéb háztartási munkára. Nálunk a cégnél túl drága az étkezde, olcsóbb főznöm, és így tudom, hogy mi van benne, mikor készült, és a mi szájízünk szerint van. Jobb meleg ételt enni minden délben, este általában hideg kaja van, felvágott, rántotta stb. Ha nem is egész hétre, de 1-2 napra biztosan van.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 24. 09:39
16/18 anonim válasza:
én háromnaponta főzök. az elkészített ételt beviszem ételtartóban a mhelyemre, így nem tudom otthon eleszegetni (mert van rá példa, sajnos).
egyébként idő- és pénztakarékos megoldás úgy főzni, hogy abból adagonként (vagy egyszerre elfogyasztani kívánt mennyiségenként) lefagyasztasz, és csak elő kell kapni.
17/18 anonim válasza:
Nálunk is változó, van, amiből nem tudunk keveset főzni. :)
18/18 anonim válasza:
Én nem esem kétségbe,ha marad a főtt ételből.mindig lefagyasztom,nálam mindig van a hűtőből kikapom-megmelegítem kaja.Így gazdaságosabb is az élet, nem megy a kutyának a maradék.(Neki saját kajája van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!