Hasznos a kukta egy háztartásban? Mit főztök benne? Ha veszek mire kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 21:31
21/23 anonim válasza:
Én például a főtt kukoricát és a pörköltet szoktam benne főzni. Meg néha gőzölni is szoktam virslit a 20 literes kuktámban. Meg próbáld ki ajánlom:konzerválás
Befőttesüvegbe rakj amit akarsz rakj rá egy kávéskanálnyi sót és egy fél kk.cukrot,ötsd fel vízzel és tekerd rá a tetejét. Rakd bele a kuktába és rakj alá egy bögre vizet. 30-40percig főzd és kész. Nem kell konzervet venni
22/23 fogtunder válasza:
A kukta leállításával kapcsolatban: ha vékonyan engedsz a már gázról levett, még nyomás alatt álló kukta fedelére langyos/hideg vizet, akkor pillanatok alatt megszűnik a nyomás, és már bele is kukkanthatsz, hogy milyen finomságot főztél. :)
23/23 stellaz válasza:
Rizst főzni úgy kell, hogy normális rizst kell venni, azt pedig jól fel lehet önteni, majd leszűrve tökéletes rizs lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!