Kukta vagy nem kukta?
Figyelt kérdés
vegre kesz a hazunk es koltozunk at.csak 1 gondom van.nincsnagy fazakam amibe 1 jo huslevest lehetne fozni.szerintetek vagyek egy 10-15 l-es fazakat vagy jobb a kukta.annyibol biztos jobb h hamarabb kesz lesz...
akinek van kuktaja meg van vele elegedve?
2010. júl. 12. 13:08
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem van kuktám, de a húslevest inkább lábosban szeretem főzni. (én általában sertéscsontból, vagy csirkéből csinálom az így is kész van 1,5-2 óra alatt.
De marhából, tyúkból mindig kuktában főzöm.
Ill. egy baba vagy lencsefőzelék kuktában max fél óra, úgy , hogy be sincs áztatva a zöldség.
Én szeretem a kuktát, de húslvesnek annyira nem.
3/4 anonim válasza:
Csak marhahúslevest szoktam a kuktában főzni,vagy a rizses ,tarhonyás ételeket,csülök,vagy zuzaprököltet. Szeretem,már 30 éve használok kuktát.
4/4 anonim válasza:
Én levest nem szeretek kuktában főzni, mert a zöldségek olyan puhára főnek, hogy élvezhetetlen.Kuktában körmöt,kocsonyát főzök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!