Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Turot keszitek. Lehet tole...

Turot keszitek. Lehet tole bajom? Tovabb lent:

Figyelt kérdés
A tej amibol keszitem nem hazi hanem bolti. A hutoben allt es megsavanyodott meg mar kezdett osszealni valamiert (gondolom az lehetett a tejfol benne). En ezt elkezdtem felmelegiteni ahogy az interneten talaltam receptbol csak 60 Celsius fokig. Utana en nem talaltam rajta tejfolt amit le kanalazhattam volna rola cask ilyen csomokban altak benne a tej alkotoelemei (gondoltam azok a feherjek). Utana leszurtem es most csopog le a vaszonban.
2013. dec. 3. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet tőle bajod, ha lesz ebből túró.

A házi tejből lehet túrót készíteni a boltiból nem.

2013. dec. 3. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Lesz kb 20 dekányi túrószerű morzsalékod.Semmi bajod nem lesz tőle. Esetleg csináld meg körözöttnek, jó fűszeresen egy kis puha vajjal kikeverve.
2013. dec. 3. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Llehet, hogy már romlott, én nem csinálnék belőle túrót.
2013. dec. 3. 15:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos keso mert kidobtam. Felhivtam anyukamat es megkerdeztem tole: azt mondta, hogy keseru lesz es az is lett es kidobtam. Pedig a masodik valaszado nagyon hasznos informacioval latott el most es koszonom neki es legkozelebb korozotett fogok csinalni
2013. dec. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!