Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ki mivel egészítené ki a...

Ki mivel egészítené ki a következő ételt - Rizses húst?

Figyelt kérdés

Én amire gondoltam rizses húst kiegészíteném gomba karikákkal, répával vékony csíkokra vágva, zöldborsóval és kukoricával !

Arra lennék kíváncsi ki mivel egészítené még ki mit lehetne belerakni avagy mellé kínálni ( paradicsom paprika salátára is gondoltam már ) ?

#rizshús
2013. nov. 23. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
cékla
2013. nov. 23. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáltad már szilva befőttel? Isteni!!
2013. nov. 23. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Csemege uborka, almapaprika.
2013. nov. 23. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet hozzáenni vegyesvágottat,csemegeubit,céklasalátát,almakompótot,egyébb befőttet...

Én még vagy majonézt vagy olvasztott sajtot tennék bele.

2013. nov. 23. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sajtszószt öntök rá. Besamel mártást elkeverek egy tömlős sajttal, esetleg adok még hozzá egy kis reszelt trappistát. Isteni.
2013. nov. 23. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Én zöldborsót szoktam még bele, volt, hogy zöldbabot. Bármilyen savanyúság finom hozzá, ami van itthon, akár cékla, akár csalamádé, uborka, kisdinnye stb.
2013. nov. 28. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!