Mi legyen a következő whiskey?
Figyelt kérdés
Volt már itt egy kérdésem, akkor az Elijah Craig-re tettem a voksomat, ami szerintem igen finom volt. Most szeretnék valami mást kipróbálni. Bourbon-t lehetőleg, és hasonló karakteres ízzel!2013. nov. 11. 14:04
1/3 anonim válasza:
Blaton's, Evan Williams Single Barrel
2/3 Phoney válasza:
Az Evan Williams S.B. kisebb csalódás lehet az EC12 után, mert elég lágy ízű.
A Blanton's-ból a zöld címkés (Special Reserve) egy „ismerkedő” változat, amit kizárólag az USÁ-n kívül hoznak forgalomba; amolyan „konyakos”, meleg tölgyes mázba vonja a bourbönt, úgyhogy nálad inkább a fehér címkés lesz a nyerő, de azt még nem kóstoltam. (Valszeg jó a Wild Turkey, Buffalo Trace is, de azokat sem ismerem.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2013. nov. 11. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!