3 és fél decis Jim Beam whiskey 1950 forintért szerintetek megéri?
Figyelt kérdés
Még nem ittam ilyet, egy közeli boltban most van leakciózva. Gondoltam, megkóstolom. Ez korrekt ár érte?2013. szept. 20. 14:50
1/4 anonim válasza:
Ránéztem az árgépen, nem tűnik rossznak az ár. Viszont nem iszom, nem tudom, ér-e ennyit. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm, ment a zöld ujj. :)
2013. szept. 20. 15:06
3/4 Phoney válasza:
Ha csak 3,5 dl kell, akkor jó ár, ezt olcsóbban nem nagyon kapod meg.
De így természetesen drágább (a decinkénti ára), mintha megvennél jobb helyen egy nagy üveggel (a literest pl. akció nélkül is meg lehet venni 4400-ért.)
4/4 A kérdező kommentje:
Kicsit átvertek, ugyanis kiderült, hogy ebben az üzletben (Z+D), még csak nem is árulnak ilyen kiszerelésű whiskeyt, csak a szórólapukban hirdetik. De amúgy kamu.
Viszont így jobban jártam, mert bementem helyette az Aldiba, ahol kaptam Clarke's-ot, 0,7-est, mindössze 2500 ft-ért. Azt olvastam róla, hogy minőségben olyan, mint a Jim Beam, és csak feleannyiba kerül. Azóta meg is kóstoltam és tényleg egész jó!
2013. szept. 21. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!